full screen background image

Vacature

Leerling monteur grootkeuken techniek

Het vak van monteur grootkeuken techniek is bepaald niet alledaags. Het is een uitdagende mix van elektrotechnisch en mechanisch werk. Maar daarnaast is het ook mensenwerk en geef je de klant de zekerheid dat hij ongestoord kan werken.

Belangrijk is dat je een klantvriendelijke en positieve instelling hebt, je werkt veelal zelfstandig en beschikt over je eigen service wagen.

Maar je staat er niet alleen voor, er is altijd een ervaren collega bereikbaar om je te helpen met de problemen die je tegen komt. In de keuken ben je verantwoordelijk voor preventief onderhoud, onder het motto: 'voorkomen is beter dan genezen'. Maar natuurlijk ook voor het oplossen van storingen, plaatsen van apparatuur en adviseren over de bediening en onderhoud.

Om in deze functie goed te kunnen meedraaien is een elektrotechnische achtergrond onmisbaar. Daarnaast heb je ook kijk op de mechanische kant ervan en heb je gevoel voor de noodzakelijke administratie.

HR Techniek is een kleine organisatie maar met een grote reputatie, al onze medewerkers hebben klantvriendelijkheid voorop staan en daardoor hebben we veel trouwe klanten.

Wil je meer weten? Bel ons dan op 0594-632183 of stuur je CV naar .

En de kok? Die is blij je te zien!

HR Techniek is een klein en gespecialiseerd bedrijf in de grootkeuken branche en biedt technische service
en onderhoud voor instellingskeukens in de drie noordelijke provincies.
HR Techniek werkt binnen de CAO voor de kleinmetaal.

© 2012- H.R. Techniek  •  algemene voorwaarden  •  privacy disclaimer  •  webdesign, realisatie & hosting: Silverstone Studio